درباره سپهر پلاست

 

فرايند فرآوري بدين صورت است که ابتداگوشت و مرغ در سبدهاي مخصوص گوشت و مرغ  در پيش سردکن و يا بصورت فله اي که دماي صفر درجه سانتيگراد مي باشد در انبار موقت قرار گرفته و پس از آن با سبدهاي حمل گوشت و مرغ  به سالن عمليات گوشت و مرغ  هدايت شده و در اين سالن تمامي عمليات فرآوري صورت مي گيرد و قطعات گوشت و  مرغ به دو صورت شامل گوشت و مرغ  با استخوان و گوشت و مرغ  بدون استخوان تفکيک شده و در ظروف يکبار مصرف قرار گرفته و روي ظروف يکبار مصرف با سلفون بسته بندي مي شوند، سپس توزين شده و جهت عمليات انجماد وارد پيش سردکن ثانويه مي شود و پس از نگهداري در دماي 10درجه سانتيگراد آماده عرضه به بازار (عرضه به صورت گرم ) يا نگهداري در تونل انجماد بمدت 4 ساعت و سپس نگهداري در سردخانه (عرضه به صورت سرد) مي باشند. و بقيه موارد که شامل پوست ، دل و جگر ، بال و گردن و اسکلت گوشت و مرغ  مي شود تفکيک شده و در سبدهايي جداگانه به بازار فرستاده مي شوند

خصوصیات ظروف بسته بندی مرغ و گوشت عبارتند از:

  • ظروف های بسته بندی مواد غذایی باید تاییده ی سازمان غذا و دارو را دارا باشند(پروانه بهداشت)
  • بدنه ظروف باید بدون هرگونه حباب و روزنه ایی باشد تا از فاسد شدن و تغییر رنگ دادن محصول جلوگیری کند.
  • رنگ ظروف باید یکدست و بدون هاله باشد
  • استحکام و ضربه پذیری بالایی داشته باشد ظرف هایی با کیفیت پایین(با مواد ضایعات) تولید شده در اثر ضربه و جابه جایی شکننده هستند.
  •  قابلیت سیل وکیوم و سلفون شدن
  • تحمل دمای تونل انجماد و یخچال ها(ظروفی که با مواد بی کیفیت و غیربهداشتی تولید شده باشند در تولن انجماد میشکنند و خرد می شوند)
  • تحمل ضربه پس از تونل انجماد

بازار مصرف در ایران هر روز رقابتی تر و مشتریان سخت پسند تر می شوند در این بازار تنها تولید کنندگانی که توان رقابت کمی و کیفی و نوآوری را دارا هستند ماندگار خواهند بود