درباره سپهر پلاست

 

فرايند فرآوري بدين صورت است که ابتداگوشت و مرغ در سبدهاي مخصوص گوشت و مرغ  در پيش سردکن و يا بصورت فله اي که دماي صفر درجه سانتيگراد مي باشد در انبار موقت قرار گرفته و پس از آن با سبدهاي حمل گوشت و مرغ  به سالن عمليات گوشت و مرغ  هدايت شده و در اين سالن تمامي عمليات فرآوري صورت مي گيرد و قطعات گوشت و  مرغ به دو صورت شامل گوشت و مرغ  با استخوان و گوشت و مرغ  بدون استخوان تفکيک شده و در ظروف يکبار مصرف قرار گرفته و روي ظروف يکبار مصرف با سلفون بسته بندي مي شوند، سپس توزين شده و جهت عمليات انجماد وارد پيش سردکن ثانويه مي شود و پس از نگهداري در دماي 10درجه سانتيگراد آماده عرضه به بازار (عرضه به صورت گرم ) يا نگهداري در تونل انجماد بمدت 4 ساعت و سپس نگهداري در سردخانه (عرضه به صورت سرد) مي باشند. و بقيه موارد که شامل پوست ، دل و جگر ، بال و گردن و اسکلت گوشت و مرغ  مي شود تفکيک شده و در سبدهايي جداگانه به بازار فرستاده مي شوند

خصوصیات ظروف بسته بندی مرغ و گوشت عبارتند از:

  • ظروف های بسته بندی مواد غذایی باید تاییده ی سازمان غذا و دارو را دارا باشند(پروانه بهداشت)
  • بدنه ظروف باید بدون هرگونه حباب و روزنه ایی باشد تا از فاسد شدن و تغییر رنگ دادن محصول جلوگیری کند.
  • رنگ ظروف باید یکدست و بدون هاله باشد
  • استحکام و ضربه پذیری بالایی داشته باشد ظرف هایی با کیفیت پایین(با مواد ضایعات) تولید شده در اثر ضربه و جابه جایی شکننده هستند.
  •  قابلیت سیل وکیوم و سلفون شدن
  • تحمل دمای تونل انجماد و یخچال ها(ظروفی که با مواد بی کیفیت و غیربهداشتی تولید شده باشند در تولن انجماد میشکنند و خرد می شوند)
  • تحمل ضربه پس از تونل انجماد

بازار مصرف در ایران هر روز رقابتی تر و مشتریان سخت پسند تر می شوند در این بازار تنها تولید کنندگانی که توان رقابت کمی و کیفی و نوآوری را دارا هستند ماندگار خواهند بود

سوالات (0)

هیچ سوالی در اینجا وجود ندارد

سوال خود را اضافه کنید.

ارسال سوال بعنوان یک مهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود.
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید