درباره سپهر پلاست

 

قیمت ظروف بسته بندی گوشت

یکی از مهمترین مواردی که در زمینه ی ظروف بسته بندی گوشت مطرح می شود قطعا چیزی نیست به غیر از قیمت آنها. قیمت همواره نقش مهمی در انتخاب های ما در هر زمینه ای داشته و حتی در همین زمینه ی بسته بندی و پکیجینگ هم به شدت حائز اهمیت است. چرا که هرچقدر قیمت ظروف خریداری شده برای بسته بندی بالاتر باشد فروشنده ی محصول یا باید از حاشیه ی سود خود کم کند و یا می بایست قیمت ها را افزایش دهد. لذا انتخاب یک گزینه ی مناسب که از همه نظر خوب باشد حال می خواهد از نظر قیمتی باشد یا از نظر سطح کیفی محصول اهمیت بسیار زیادی دارد. قیمت ظروف بسته بندی که برای گوشت و مرغ مورد استفاده قرار می گیرند به عامل های مختلفی بستگی دارد و می تواند به این شکل کم و یا زیاد شود. از جمله عامل های موثر بر قیمت این ظروف را می توان موارد زیر به شمار آورد:

  1. سطح کیفی ظروف مورد استفاده
  2. متریال مصرفی برای تولید این ظرف ها. این متریال می تواند فلز، پلاستیک، نمونه های پلی استر نظیر پلی پروپیلن یا پلی استایرن، پت و ... باشد.
  3. استحکام و مقاومت ظرف ها چه در برابر ضربه و چه در برابر سرما
  4. ابعاد ظرف ها
  5. تعداد ظرف موجود در بسته های فروش
  6. شفاف بودن ظرف هایی که از جنس پلاستیک تهیه می شوند یکی از مهمترین نکته هاست. چرا که عدم شفافیت یعنی پایین بودن سطح کیفی ظرف ها

 

نمونه ظروف بسته بندی  گوشت:

ظرف هایی که برای بسته بندی گوشت و مرغ به کار می روند می توانند در انواع مختلفی به تولید برسند. از جمله ی این ظروف می توان از ظروف بسته بندی فلزی گوشت، ظروف پلاستیکی بسته بندی گوشت، ظروف بسته بندی از جنس پت (PET)، ظروف بسته بندی از نوع پلی پروپیلن (PP) هستند. بسته به شرکت تولید کننده ی مرغ و گوشت هر یک از این انواع ظروف بسته بندی گوشت می تواند مورد استفاده قرار بگیرند. هر یک از این ظروف مخصوص بسته بندی دارای قیمت های مخصوص به خود هستند که تولید کننده ها بسته به نیازی که دارد و بودجه ای که در اختیار دارند می توانند برای خرید اقدام کنند. اگر به دنبال ظرف های یکبار مصرف با سطح کیفی بسیار بالا ، بسیار مقاوم و در عین حال با قیمت مناسب هستید پیشنهاد می کنیم تا از برای یک بار هم که شده از خدمات سپهر پلاست در این زمینه استفاده کنید.

 

 در ادامه مطالب خواهیم خواند:

قیمت ظروف بسته بندی گوشت

اهمیت ظروف بسته بندی گوشت از نظر نحوه ی نگهداری و انبارداری

خصوصیات ظروف بسته بندی مرغ و گوشت عبارتند از

ویژگی های ظروف بسته بندی مرغ

ویژگی های ظروف بسته بندی مرغ از نظر مشخصه های ظاهری به چه صورت است؟

 

 

ظروف بسته بندی مرغ

 

برای خواندن مطالب درمورد چاپ لیوان یکبار مصرف:

 

سایر مشخصه های ظروف بسته بندی گوشت در مرحله ی انبار:

در قسمت قبلی به دو مورد از مهمترین مواردی که در زمینه ی انبار کردن برای ظرف های بسته بندی مطرح بود پرداختیم. در این قسمت به سایر این موارد می پردازیم که به شرح زیر هستند:

  1. امکان سلفون پیچ شدن و یا وکیوم شدن ظروف: این امر از آن جهت اهمیت دارد که همانطور که میدانید برای این که هوا به گوشت ها نرسد و آن ها با کیفیت و تازه بمانند و تغییر رنگ هم ندهند می بایست حتما به صورت چند لایه سلفون پیچ شوند. لذا ظرف هایی که برای بسته بندی این گوشت ها مورد استفاده قرار می گیرند می بایست حتما قابلیت سلفون پیچ شدن و وکیوم شدن را در اختیار داشته باشند. منظور از این امر این است که حین انجام پروسه ی پکیجینگ و وکیوم کردن که عمدتا به وسیله ی دستگاه هایی نظیر شیرینک و یا سیل وکیوم انجام می شود پایین ترین درصد ضایعات را شاهد باشیم. چرا که خود ظرف هایی که دارای کیفیت بالایی هستند هم باز درصد بسیار پایینی ضایعات در این مرحله دارند چه برسد به اینکه این ظرف ها بی کیفیت هم باشند.
  2. قابلیت تحمل هرگونه فشار و وارد آمدن ضربه در پروسه ی باربری: این مورد هم در نوع خود بسیار مهم است. این ظرف ها پس از اینکه مرحله های بسته بندی، وکیوم شدن، تونل انجماد و ... را از سر گذراندند می بایست وارد پروسه ی حمل و نقل و باربری شده و به مکان مورد نظر فرستاده شوند. پس از تحمل این همه فشار و دمای پایین انجماد این ظروف می بایست همچنان کیفیت خود را حفظ کرده و با کمترین میزان ضایعات به دست فروشنده برسند. قابلیت تحمل ضربه در این مرحله از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

اهمیت ظروف بسته بندی گوشت از نظر نحوه ی نگهداری و انبارداری:

برای این که بتوان از گوشت و مرغ به بهترین نحو ممکن نگهداری کرد تا کیفیت آن ها حفظ شود و تازه و باکیفیت به دست مشتری برسند استفاده از ظروف بسته بندی گوشت مناسب و با کیفیت بالا اهمیت بسزایی دارد. علاوه بر این که این ظروف می بایست از نظر شکل ظاهری دارای مشخصه هایی باشند از نظر انبارداری و نگهداری هم می بایست دارای مشخصه هایی باشند که بسیار حائز اهمیت است. این مشخصه ها را می توان به شرح زیر به شمار آورد:

  1. در انبارداری این ظروف می بایست تحمل وارد آمدن فشار و یا حتی انواع مختلف ضربه را داشته باشند و هیچ مشکلی برای آنها پیش نیاید.این دسته از ظروف می بایست از کارخانه ی تولیدی تا زمانی که به انبار مورد نظر برای بسته بندی محصولات فرستاده می شوند دچار هیچ مشکلی نشده و بدون شکستگی، ایراد و ... به انبار برسند. در مرحله ی بعدی هم که حمل و نقل است هم می بایست کاملا مقاوم عمل کرده و هیچ ایرادی برای آنها به وجود نیاید. اگر کیفیت ظرف ها در سطح مناسبی نباشد احتمال به وجود آمدن چند درصد ضایعات وجود دارد.
  2. قابلیت تحمل سرما و قرار گرفتن در تونل های مخصوص انجماد: یکی از مهمترین مواردی که در زمینه ی ظروف بسته بندی گوشت مطرح می شود همین امکان تحمل دماهای بالا برای ظروف است. اگر ظرف از سطح کیفی مناسبی برخوردار نباشد هنگامی که تحت سرما قرار می گیرد خرد شده و می شکند. اگر سطح کیفی ظروف یکبار مصرف بسته بندی گوشت کاملا مناسب باشد باز هم ضایعات کمی به وجود می آید.

 

برای اینکه بتوانید بهترین نمونه ظروف بسته بندی  گوشت را در اختیار داشته باشید می بایست حتما بیشتر در مورد ویژگی های این ظروف بدانید. از جمله خصوصیات ظاهری که می بایست در هنگام انتخاب ظروف بسته بندی گوشت به آن دقت شود می توان از موارد زیر نام برد:

1. ظرف هایی را انتخاب کنید که حتما از تاییدیه ها و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو بهره مند باشد. این ظرف ها می بایست دارای پروانه ی بهداشتی ساخت باشند تا از بهداشتی بودن آنها اطمینان خاطر حاصل کرد.

  1. این ظرف ها می بایست به حد کفایت نرم و انعطاف پذیر باشند و هرگونه به هم پیچیده شدن، خم شدن و حتی فشار دست را (البته تا حد معینی) به خوبی متحمل شوند و دچار تغییر شکل نشوند، نشکنند و یا اثرات وارد آمدن فشار بر روی آنها مشخص نباشد.
  2. بدنه ی ظرف ها می بایست کاملا یکدست و بدون هرگونه روزنه ی باز یا حباب و ... باشد. در صورت وجود چنین مشکلاتی امکان عوض شدن رنگ گوشت، بیات شدن آن و حتی در نهایت فاسد شدن گوشت هم وجود دارد.
  3. ظرف هایی که با کیفیت مناسب تولید می شوند به هیچ عنوان نباید از نر رنگ دارای سایه باشند و یا چند طیف رنگی در سرتاسر ظرف دیده شود. چرا که این یکدست نبودن رنگ به مفهوم تولید محصول به وسیله ی مواد بی کیفیت و غیر بهداشتی است.

در صورتی که به دنبال ظرف های بسته بندی با سطح کیفی بسیار بالا هستید می توانید از ظروف یکبار مصرفی که به وسیله ی مجموعه ی سپهرپلاست تولید می شوند استفاده کنید که بسیار با کیفیت هستند و همه ی ویژگی های بالا را دارند.

 

 

 

ظروف بسته بندی گوشت

 

 

برای خواندن مطالب درمورد ظروف بسته بندی:

 

 

 

 

 

 

 

 

ظروف بسته بندی گوشت:

حتما برای شما هم پیش آمده است که بخواهید گوشت های بسته بندی بازاری را تهیه کنید. در این مواقع ایا به ظروف بسته بندی گوشت دقت کرده اید؟ با خود فکر کرده اید که این ظرف ها باید چه ویژگی هایی داشته باشند تا بتوانند به بهترین شکل ممکن گوشت را در خود نگهداری کنند و مشکلی برای آن پیش نیاید؟ اگر شما هم این پرسش ها را با خود مطرح کرده اید و به دنبال پاسخ برای آنها هستید نگران نباشید. در این مطلب قصد داریم تا به همین موضوع یعنی ظروف بسته بندی گوشت پرداخته و در مورد اهمیت ظروف بسته بندی گوشت، قیمت ظروف بسته بندی گوشت، ویژگی های ظروف بسته بندی گوشت و ... صحبت کنیم. در صورتی که به دنبال یک مجموعه ی حرفه ای برای ارائه ی ظروف یکبار مصرف بسته بندی گوشت، ظروف بسته بندی فلزی گوشت و ظروف پلاستیکی بسته بندی گوشت هستید ما به شما سپهر پلاست را توصیه می کنیم. ما می توانید با مراجعه به سایت سپهر پلاست در مورد خدمات این مجموعه اطلاعات لازم را کسب کنید.

 

فرايند فرآوري بدين صورت است که ابتداگوشت و مرغ در سبدهاي مخصوص گوشت و مرغ  در پيش سردکن و يا بصورت فله اي که دماي صفر درجه سانتيگراد مي باشد در انبار موقت قرار گرفته و پس از آن با سبدهاي حمل گوشت و مرغ  به سالن عمليات گوشت و مرغ  هدايت شده و در اين سالن تمامي عمليات فرآوري صورت مي گيرد و قطعات گوشت و  مرغ به دو صورت شامل گوشت و مرغ  با استخوان و گوشت و مرغ  بدون استخوان تفکيک شده و در ظروف يکبار مصرف قرار گرفته و روي ظروف يکبار مصرف با سلفون بسته بندي مي شوند، سپس توزين شده و جهت عمليات انجماد وارد پيش سردکن ثانويه مي شود و پس از نگهداري در دماي 10درجه سانتيگراد آماده عرضه به بازار (عرضه به صورت گرم ) يا نگهداري در تونل انجماد بمدت 4 ساعت و سپس نگهداري در سردخانه (عرضه به صورت سرد) مي باشند. و بقيه موارد که شامل پوست ، دل و جگر ، بال و گردن و اسکلت گوشت و مرغ  مي شود تفکيک شده و در سبدهايي جداگانه به بازار فرستاده مي شوند

خصوصیات ظروف بسته بندی مرغ و گوشت عبارتند از:

  • ظروف های بسته بندی مواد غذایی باید تاییده ی سازمان غذا و دارو را دارا باشند(پروانه بهداشت)

  • بدنه ظروف باید بدون هرگونه حباب و روزنه ایی باشد تا از فاسد شدن و تغییر رنگ دادن محصول جلوگیری کند.

  • رنگ ظروف باید یکدست و بدون هاله باشد

  • استحکام و ضربه پذیری بالایی داشته باشد ظرف هایی با کیفیت پایین(با مواد ضایعات) تولید شده در اثر ضربه و جابه جایی شکننده هستند.

  •  قابلیت سیل وکیوم و سلفون شدن

  • تحمل دمای تونل انجماد و یخچال ها(ظروفی که با مواد بی کیفیت و غیربهداشتی تولید شده باشند در تولن انجماد میشکنند و خرد می شوند)

  • تحمل ضربه پس از تونل انجماد

بازار مصرف در ایران هر روز رقابتی تر و مشتریان سخت پسند تر می شوند در این بازار تنها تولید کنندگانی که توان رقابت کمی و کیفی و نوآوری را دارا هستند ماندگار خواهند بود

 

 

 

ظروف بسته بندی گوشت

 

 

 

با کیفیت ترین ظروف بسته بندی مرغ

یکی از مواد مصرفی خانواده ها که عمدتا همیشه پای ثابت سبد غذایی خانوارها است چیزی نیست به غیر از مرغ! معمولا مرغ به علت قیمت مناسب تری که در مقایسه با گوشت دارد بیشتر در مرکز توجه قرار داشته و خانواده ها خصوصا قشر متوسط و متوسط رو به پایین بیشتر از گوشت این ماده ی پروتئینی را برای تامین نیازهای بدن خود به پروتئین تهیه کرده و مورد مصرف قرار می دهند.

مرغ را شما می توانید از فروشگاه های پروتئینی، هایپرمارکت ها و سایر مواردی از این دست خریداری کنید و از ان استفاده کنید. مورد خیلی مهمی که در هنگام خریداری مرغ می بایست به آن توجه کنید نحوه ی بسته بندی و پکیجینگ این ماده ی غذایی و نیز ظروف بسته بندی مرغ است.

چرا که کیفیت ماده ی غذایی خریداری شده ارتباط مستقیمی با این نحوه ی بسته بندی و ظروف مورد استفاده برای بسته بندی دارد و در صورت استفاده از ظروف بسته بندی مرغ نامناسب و بی کیفیت حتی ممکن است محصول نهایی فاسد شده باشد و دیگر قابل استفاده هم نباشد. با توجه به اهمیت این ظروف یکبار مصرف بسته بندی مرغ بر آن شدم تا در این مطلب مفصلا راجع به آن صحبت کنیم.

همچنین در ادامه در مورد اهمیت ظروف بسته بندی مرغ ، قیمت ظروف بسته بندی مرغ و ویژگی های ظروف بسته بندی مرغ نیز به صحبت خواهیم پرداخت.

 

اهمیت ظروف بسته بندی مرغ 

پیش از اینکه بخواهیم به ویژگی ها و نیز قیمت های ظرف هایی که برای بسته بندی مرغ مورد استفاده قرار می گیرند به صحبت بپردازیم لازم است تا نخست بیشتر در مورد اهمیت بسته بندی و ظرف های مورد استفاده برای این بسته بندی به صحبت بپردازیم. همانطور که میدانید مرغ یکی از مواد غذایی فاسد شدنی است که اگر در معرض هوا هم قرار بگیرد پس از مدت کوتاهی رنگ آن تغییر کرده و کیفیت آن پایین می آید. بماند که اگر این مدت طولانی شود قطعا احتمالا فاسد شدن آن هم پیش می اید و دیگر قابل استفاده هم نیست.

مورد بعدی هم بحث بهداشت و رعایت آن است. چیزی که در مورد مواد غذایی از اهمیت فوق العاده ای بهره مند بوده و روی سلامت مصرف کننده هم به شدت تاثیرگذار است. لذا می بایست ظرف هایی که برای بسته بندی مرغ مورد استفاده قرار می گیرند از هر جنسی که می خواهد باشد اما حتما به صورت بهداشتی تولید شده باشد و دارای مجوزهای لازم ا اداره ی بهداشت نیز باشد.

لذا در اینجاست که بحث اهمیت ظروف بسته بندی مرغ مطرح می شود و می بایست به آن توجه ویژه ای شود تا محصول نهایی با کیفیت بالا و سالم و بهداشتی در اختیار مصرف کننده قرار بگیرد.

 

 

ظروف بسته بندی مرغ

 

ویژگی های ظروف بسته بندی مرغ

حال که با اهمیت استفاده ا ظروف مناسب برای بسته بندی مرغ آشنا شدیم لازم است تا بیشتر در مورد این ظروف بسته بندی مرغ بدانیم. نخستین چیزی که در مورد این ظرف های بسته بندی مطرح می شود ویژگی ها و مشخصه های آنها است. این مشخصه ها را در دو دسته ی مهم می توان تقسیم بندی کرد. نخست ویژگی ها و مشخصه های ظاهری برای این ظرف ها و دیگر مشخصه های این ظرف ها که برای انبارداری و بسته بندی محصول آنها را مناسب می کند.

ویژگی های ظاهری همانطور که از نام آن هم مشخص است راجع به شکل ظاهری و سطح کیفی این ظرف ها از نظر شکل و ظاهر است. مشخصه های دیگر هم در مورد ویژگی هایی است که این ظرف ها می بایست در پروسه ی انبارداری و بسته بندی از آنها بهره مند باشند تا بتوان آن ظرف را یک محصول مناسب و باکیفیت به شمار آورد. در ادامه راجع به هر دوی این مشخصه ها مفصلا توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

 

ویژگی های ظروف بسته بندی مرغ از نظر مشخصه های ظاهری به چه صورت است؟

همانطور که در قسمت قبلی گفتیم ویژگی های موجود برای ظروف بسته بندی مرغ را در دو گروه مختلف قرار می دهند که یک از آنها مشخصه های ظاهری ظرف های بسته بندی است. برای این ظرف های یکبار مصرف که برای بسته بندی مرغ و محصولات پروتئینی به کار می روند مشخصه های ظاهری به شرح زیر مورد نیاز است:

  1. با توجه به مقررات موجود در این زمینه کلیه ی ظرف هایی که برای بسته بندی مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرند که شامل ظرف های مورد استفاده برای بسته بندی مرغ هم می شود می بایست دارای کلیه ی تاییدیه ها و یا همان مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو باشند. این امر یعنی ظروف مورد نظر می بایست همگی پروانه ی بهداشتی ساخت را در اختیار داشته باشند.
  2. ظرف هایی که برای بسته بندی مرغ مورد استفاده میگیرند می بایست کاملا منعطف باشند. به این مفهوم که در صورتی که به هر دلیل پیچانده شوند، خمیده شوند و یا حتی به آنها فشار مضاعفی وارد شود آنها بتوانند آن را تحمل نموده و دچار ایراد و شکستگی نشوند. همچنین باید تا حد مورد نیاز تحمل وارد آمدن فشار را داشته باشند و به حدی مقاوم باشند که نه بشکنند و نه تغییر شکل دهند.

 

ظروف بسته بندی مرغ

 

سایر مشخصه های ظاهری ظروف بسته بندی مرغ

علاوه بر موارد ذکر شده در بالا دو مورد ویژگی دیگر هم باقی می ماند که در این قسمت به آنها می پردازیم و به شرح زیر هستند:

  1. سطح بدنه ی این ظرف های می بایست کاملا صاف و یکدست بوده و فاقد هرگونه سوراخ یا حباب و ... باشند. در صورت وجود چنین مشکل هایی در شکل ظاهری ظرف ممکن است هوا از بیرون به داخل ظرف راه پیدا کرده و مرغ ها را تحت تاثیر خود قرار داده و از کیفیت آن کم کرده و یا حتی سبب فساد آنها شود.
  2. اگر ظرف مورد استفاده برای بسته بندی مرغ یک رنگ نباشد و دارای هاله های رنگ بوده و قسمت هایی از ان کم رنگ و قسمت های پررنگ باشد این امر نشان از نامرغوب بودن ظرف و بی کیفیت بودن مواد اولیه ی مصرفی است. پس بهتر است به دنبال ظرف هایی باشید که از نظر رنگ بدون هرگونه سایه ای بود و از ابتدا تا انتهای ظرف یکدست باشد. این امر نشان می دهد مواد اولیه ی مورد استفاده برای این ظرف کاملا بهداشتی و مرغوب بوده است.

 

مشخصه های ظرف های یکبار مصرف برای بسته بندی مرغ از نظر انبارداری

علاوه بر مشخصه های ظاهری که به شدت برای ظروف بسته بندی مرغ از اهمیت برخوردار هستند سایر ویژگی های آنها هم از اهمیت برخوردار است. خصوصا با توجه به اینکه این ظرف ها هم در پروسه ی انبارداری و هم در پروسه ی منجمد کردن و هم در پروسه ی حمل و نقل نقش مهمی را ایفا می کنند. لذا کیفیت آنها و ویژگی های آنها در این زمینه از اهمیت بالایی برخوردار است. در ادامه راجع به چند مورد از ویژگی های این ظرف ها که برای انبارداری و انتقال و ... می بایست مورد توجه قرار بگیرند آورده شده است که به شرح زیر هستند:

  1. قابلیت متحمل شدن وزن و یا فشار به اندازه ی استاندارد و آسیب ندیدن
  2. امکان وکیوم شدن و بسته بندی با سلفون بدون وجود هیچ گونه مشکلی
  3. قابلیت متحمل شدن دماهای بالایی که در حین پروسه ی منجمئسازی به آنها اعمال می شود
  4. قابلیت متحمل شدن ضربه و یا وارد آمدن فشار بعد از پروسه ی منجمدسازی
  5. شکل ظاهری زیبا و باکیفیت این ظرف های مورد استفاده برای بسته بندی

در ادامه به توضیح این موارد می پردازیم.

 

ظروف بسته بندی مرغ

 

1. قابلیت متحمل شدن وزن و یا فشار به اندازه ی استاندارد و آسیب ندیدن

این دسته از ظرف ها یعنی ظروف بسته بندی مرغ می بایست در طی مرحله های انبارداری تحمل لازم را در زمینه ی فشار و نیز وزن های بالا را داشته باشند. چرا که این دسته از ظرف ها از کارخانه ی تولید ی آن به محل بسته بندی مرغ ها ارسال می شوند. در گام نخست در این مرحله ی جابجایی می بایست بتواند فشارهای وارده را تحمل کند و بدون آسیب به مقصد برسد.

در این حمل و نقل ممکن است ضربه های به ظرف ها وارد شوند و یا آنها متحمل فشار شوند ولی این ظرف ها می بایست از نظر کیفیت در چنان شرایطی باشند که متحمل آسیب نشوند و سالم به مقصد برسند. البته که همواره درصدی ضایعات وجود دارد ولی هدف به حداقل رساندن این ضایعات هستند.

 

2. امکان وکیوم شدن و بسته بندی با سلفون بدون وجود هیچ گونه مشکلی

یکی از مهمترین مسئله هایی که در زمینه ی مواد غذایی و خصوصا بسته بندی آنها مطرح می شود چیزی نیست به غیر از وکیوم بودن این بسته بندی ها. این امر که هوا به داخل بسته و آن ماده ی غذایی نفوذ نکند به شدت مهم بوده و سبب حفظ کیفیت محصول می شود. حتی در صورتی که آن ماده ی غذایی مثلا همین مرغ در بسته بندی های درب دار هم عرضه شود باز نیاز به وکیوم دارد. چرا که ممکن است این درب باز شود، بشکند  و یا به هر علتی معیوب شده و برای آن ماده ی غذایی مشکلاتی به وجود آورد.

لذا یکی از مهمترین مشخصه های ظروف بسته بندی مرغ را می توان قابلیت وکیوم شدن به وسیله ی دستگاه های مختلف نظیر سیل وکیوم و یا شیرینک و ... به شمار آورد. این ظرف ها در مواجهه با این دستگاهها و هنگامی که داخل دستگاه برای وکیوم شدن قرار می گیرند می بایست مقاومت کافی داشته و در مقایسه با حالت معمول ضایعات کمتری به وجود آورند. اگر ظرف های بسته بندی شما از نظر سطح کیفی مناسب نباشند ضایعات می توانند تا بیست و پنج درصد هم افزایش داشته باشند.

 

 

3. قابلیت متحمل شدن دماهای بالایی که در حین پروسه ی منجمدسازی به آنها اعمال می شود

یکی از مرحله های مهم در پروسه ی بسته بندی مواد پروتئینی نظیر مرغ را می توان گذراندن آنها از تونل انجماد به شمار آورد.حال ظروف بسته بندی مرغ می بایست دارای چنان سطح کیفی ای باشند که وقتی وارد این تونل انجماد شده و یا در دستگاه های نگهداری و یخچال ها قرار می گیرند کاملا تحمل این میزان از سرما را داشته و در مواجهه با آن دچار مشکل و خرابی نشود. خیلی از ظروف بسته بندی مرغ به علت کیفیت نامناسب وقتی در این مرحله قرار می گیرند شکسته و حتی به شدت خرد خواهند شد. پس اینجاست که کیفیت نقش بسیار مهمی را بازی می کند.

 

  1. قابلیت متحمل شدن ضربه و یا وارد آمدن فشار بعد از پروسه ی منجمدسازی

پس از این که ظروف بسته بندی مرغ مرحله ی تونل انجماد را از سر گذراندند وارد فرآیند باربری و حمل و نقل می شوند تا به دست مصرف کننده ها برسند. در این مرحله هم می بایست سطح کیفی ظروف بسته بندی حال می خواهد ظروف بسته بندی فلزی مرغ باشد یا ظروف پلاستیکی بسته بندی مرغ بسیار بالا باشد تا در راه رسیدن به مقصد دچار شکستگی، خمیدگی و ... نشوند و سالم به مقصد تحویل داده شوند.

 

  1. شکل ظاهری زیبا و باکیفیت این ظرف های مورد استفاده برای بسته بندی

در نهایت هم یکی از مهمترین مشخصه های موجود برای ظروف بسته بندی مرغ را می توان زیبایی آنها در کنار کیفیت بالا یشان به شمار آورد. همانطور که میدانید چه در کشور ما و چه در سایر کشورها یک بازار کاملا رقابتی وجود داشته و هر تولید کننده ای که بتواند نظر مشتری را بیشتر و بهتر جلب کند قطعا موفق خواهد شد. لذا تولیدکنندگان می بایست از ظروفی برای بسته بندی استفاده کنند که در کنار کیفیت بالا زیبا و چشم نواز هم باشند و سبب ترغیب شدن مشتریان به خرید شوند.

 

قیمت ظروف بسته بندی مرغ

قیمت همواره یکی از مهمترین عامل ها در هر زمینه ای بوده است. برای تولید کننده های مواد پروتئینی هم این امر از اهمیت بالایی برخوردار است و اها می بایست ظرف ها را به گونه ای انتخاب کنند که از نظر قیمت ظروف بسته بندی مرغ هم در عین به صرفه بودن کاملا باکیفیت هم باشند. قیمت ظروف بسته بندی مرغ به عامل های مختلفی وابسته است که از جمله ی آنها می توان به سطح کیفیت، نوع ظرف انتخاب شده، جنس آن که می تواند پلاستیکی، فلزی، پت، پلی استر (پلی پروپیلن یا پلی استایرن) و غیره باشد، ابعاد و اندازه ی ظرف ها، درب دار بودن یا نبودن آنها، مقاومت و استحکام ظرف ها و ... اشاره کرد.

 

ظروف بسته بندی مرغ

 

برای خواندن مطالب درمورد ظروف پلاستیکی بسته بندی:

انواع مختلف نمونه ظروف بسته بندی مرغ

ظرف هایی که برای بسته بندی مرغ مورد استفاده قرار می گیرند بسیار متنوع هستند و تولید کننده ها می توانند از این تنوع برای جذاب تر کردن و نیز متقاعد کردن مشتری ها برای خرید از آنها بهره بگیرند. این ظرف ها هم می توانند دیس ها ساده ی بیضی شکل با دیواره ی کوتاه باشند، هم می توانند ظرف هایی به شکل مستطیل باشند که دارای دیواره های بلند و متوسط است.

حتی برای بسته بندی مرغ به منظور صادرات جدیدا ظرف هایی طراحی شده است که بسیار کارآمد و جذاب هستند. این ظرف ها به این شکل طراحی شده اند که چند جای مختلف برای قسمت های مختلف مرغ نظیر بالای ران، پایین ران و سینه در نظر گرفته شده و این تکه ها می توانند هر کدام در جای مخصوص خود قرار بگیرند. به این ظرف ها ظروف تفکیک شده هم گفته می شود. این نوع از ظرف ها در انواع درب دار و بدون درب هم عرضه می شود که تولیدکنندگان بسته به نیازی که دارند می توانند هر مدل را که دوست دارند تهیه کنند و برای بسته بندی از آن استفاده کنند.

در صورتی که شما هم به دنبال یک مجموعه ی خوب و حرفه ای و در عین حال با رعایت اصول کامل بهداشتی برای خرید ظروف یکبارمصرف به منظور بسته بندی مرغ، گوشت و یا حتی لیوان های یکبار مصرف و سایر این دسته از لوازم هستید پیشنهاد ما به شما مجموعه ی سپهر پلاست است. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت آنها به آدرس www.sepehrplast.ir  مراجعه کنید.

 

 

 


سوالات متداول:

 

1. ویژگی های ظروف بسته بندی گوشت و مرغ چیست؟

1. ظرف هایی را انتخاب کنید که حتما از تاییدیه ها و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو بهره مند باشد. این ظرف ها می بایست دارای پروانه ی بهداشتی ساخت باشند تا از بهداشتی بودن آنها اطمینان خاطر حاصل کرد.

  1. این ظرف ها می بایست به حد کفایت نرم و انعطاف پذیر باشند و هرگونه به هم پیچیده شدن، خم شدن و حتی فشار دست را (البته تا حد معینی) به خوبی متحمل شوند و دچار تغییر شکل نشوند، نشکنند و یا اثرات وارد آمدن فشار بر روی آنها مشخص نباشد

 

2.نمونه ظروف بسته بندی  گوشت و مرغ چیست؟

ظرف هایی که برای بسته بندی گوشت و مرغ به کار می روند می توانند در انواع مختلفی به تولید برسند. از جمله ی این ظروف می توان از ظروف بسته بندی فلزی گوشت، ظروف پلاستیکی بسته بندی گوشت، ظروف بسته بندی از جنس پت (PET)، ظروف بسته بندی از نوع پلی پروپیلن (PP) هستند. بسته به شرکت تولید کننده ی مرغ و گوشت هر یک از این انواع ظروف بسته بندی گوشت می تواند مورد استفاده قرار بگیرند

 

3.اهمیت ظروف بسته بندی گوشت و مرغ از نظر نحوه ی نگهداری و انبارداری چیست؟

  1. در انبارداری این ظروف می بایست تحمل وارد آمدن فشار و یا حتی انواع مختلف ضربه را داشته باشند و هیچ مشکلی برای آنها پیش نیاید.این دسته از ظروف می بایست از کارخانه ی تولیدی تا زمانی که به انبار مورد نظر برای بسته بندی محصولات فرستاده می شوند دچار هیچ مشکلی نشده و بدون شکستگی، ایراد و ... به انبار برسند. در مرحله ی بعدی هم که حمل و نقل است هم می بایست کاملا مقاوم عمل کرده و هیچ ایرادی برای آنها به وجود نیاید. اگر کیفیت ظرف ها در سطح مناسبی نباشد احتمال به وجود آمدن چند درصد ضایعات وجود دارد.

 


بیشترین سوالات سرچ شده در گوگل 

 

چه بسته بندی برای گوشت و مرغ  استفاده می شود؟
بسته بندی فروشگاهی تقریباً دو سوم گوشت  و مرغ تازه فروخته شده با بسته بندی فروشگاهی بسته بندی می شود. بسته بندی فروشگاه از یک سینی فوم استفاده می کند که گوشت و مرغ  را نگه می دارد و یک پد جاذب پیچیده شده با یک فیلم پلاستیکی شفاف و قابل نفوذ در جو. ویژگی های نفوذپذیری فیلم به اکسیژن هوا اجازه می دهد تا با گوشت و مرغ  تماس پیدا کند.
 
اگر بسته باد کرده باشد خوردن گوشت و مرغ  بی خطر است؟
 
بسته بندی آسیب دیده می تواند به این معنی باشد که غذا برای خوردن ایمن نخواهد بود. بسته های متورم یا 'دمیده' می تواند نشانه ای از رشد باکتری ها در غذا یا نوشیدنی باشد. اگر بطری ها یا شیشه ها باز شده باشند، یا اگر مهر و موم آن شکسته باشد، ممکن است غذا یا نوشیدنی برای خوردن بی خطر نباشد.
 
بسته بندی گوشت و مرغ  از چه چیزی ساخته شده است؟
 
در اکثر فروشگاه‌های مواد غذایی، بسته‌بندی گوشت از سه قطعه تشکیل شده است: یک سینی - معمولاً از پلی استایرن منبسط شده که ممکن است یک پد جاذب، و بسته‌بندی پلاستیکی شفاف - که هر کدام نیاز به جابجایی متفاوتی دارند.
 
 

 

 

سوالات (0)

هیچ سوالی در اینجا وجود ندارد

سوال خود را اضافه کنید.

ارسال سوال بعنوان یک مهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود.
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید