درباره سپهر پلاست

آيا تا به‌حال کنجکاو شده ايد اين اعداد و ارقامي که در انتهای ظروف پلاستيکي حک شده چه هستند؟ پلاستيک ها با توجه به نوعشان به 7 گروه تقسيم بندي مي شوند. با اين شناخت پلاستيک هاي قابل بازيافت، خطرناک ، کم خطر و ... قابل شناسايي خواهند بود.  

شماره 1: PETE يا PET که همان بطري هاي آب معدني است که نسبتا بي خطرند اما بدليل نفوذ باکتري ها به درون بطري بهتر است آنها را استفاده مجدد نکنيد.

شماره2: HDPE يا پلي اتيلن متراکم. پلاستيک بي خطري وکدر رنگ است . ظروف مايع ظرفشويي و ساير مواد شستشو از اين قبيل پلاستيک ها هستند و براي بازيافت ظروف مناسبي هستند.  

شماره3: PVC که معمولا لوله ها از اين جنس اند و همچنين مواد اوليه پلاستيک هايي که روي ظروف غذا سیل میشوند و بطري هاي روغن مايع ،اين گونه از پلاستيک به هيچ وجه نبايد نزديک حرارت در هنگام پخت غذا شوند، چراکه گرما باعث آزاد شدن مواد شيميايي درون PVC شده و به درون مواد غذايي در حال پخت نفوذ مي کند که باعث اختلالات هورموني مي شوند پس تا جايي که مي توانيد از استفاده ي ظروف با اين جنس خودداري کنيد . هرگز مواد را با پلاستيک در مايکروويو نگذاريد . 

شماره 4: LDPE يا پلي اتيلن با تراکم کم. همان کيسه هاي نايلوني خريد، اين کيسه ها بي خطرند اما متاسفانه معمولا غير قابل بازيافت هستند.

شماره 5: PP يا پلي پروپيلن . ظرف ماست و ظروف مشابه که دهانه گشادي دارند. همچنين ني نوشيدني ها،بي خطرند و به راحتي بازيافت مي شوند.   

شماره 6:PS يا پلي استيرن ها.در اين ظروف مواد سمي بالقوه وجود دارد بويژه هنگام گرم شدن ، تا جايي که مي شود از اين ظروف استفاده نکنيد. بيشتر مواقع غير قابل بازيافتند.

شماره 7: pc همان گزينه معروف ساير موارد. از کيس کامپيوتر و iPod گرفته تا ظروف غذا. استفاده از اين جنس پلاستيک بويژه براي غذا هميشه آخرين گزينه تان باشد و اين شماره 7 هم معمولا غير قابل بازيافت است.  

سوالات (0)

هیچ سوالی در اینجا وجود ندارد

سوال خود را اضافه کنید.

ارسال سوال بعنوان یک مهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود.
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید