ظروف یکبار مصرف رستورانی:
آشنایی بیشتر با ظروف یک بار مصرف رستورانی
حتما شما هم تا بحال با این مورد مواجه شده اید که به رستوران رفته و بخشی از غذایتان باقی مانده است. در این شرایط قطعا درخواست ظرف های یکبار مصرف کرده اید تا باقی مانده ی غذای خود را به منزل برده و یک وعده ی دیگر را مهمان غذای خوشمزه ی رستوران باشید. یا اینکه از کترینگ غذاهای بیرون بر با ظرف های یکبار مصرف تهیه کرده اید.
اما ظروف یک بار مصرف رستورانی چه هستند؟ آیا استفاده از این ظرف ها برای غذا مشکلی ایجاد می کند؟ ظرف های یکبار مصرفی که در رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرند در انواع و جنس های مختلفی هستند. برخی از ظرف ها یکبار مصرف فلزی استفاده کرده و برخی دیگر ظروف پلاستیکی را ارائه می دهند. حتی گاها این ظرف ها برای ارائه ی برخی خدمات غذایی رستوران هم مورد استفاده قرار میگیرند، مثلا در رستوران های مناطق ییلاقی از این ظرف ها بسیار استفاده می شود. برای مثال ظرف های سالاد، ماست های مخصوص خود رستوران، ترشی، کره، زیتون و ... از این دست ظرف های رستورانی هستند که در خود رستوران مورد استفاده قرار می گیرند.
در این مطلب قصد داریم تا مفصلا به صحبت راجع به ظروف یکبار مصرف کترینگ و یا رستوران ها و انواع آنها بپردازیم، مختصری راجع به قیمت این ظرف ها توضیح دهیم و در نهایت هم کمی به مزیت های استفاده از این دست ظرف ها بپردازیم لازم به ذکر است اگر به دنبال مجموعه ای حرفه ای و خوب برای خرید ظروف یک بار مصرف رستورانی هستید پیشنهاد ما سپهر پلاست است.
در ادامه مطالب خواهیم خواند:
آشنایی بیشتر با ظروف یک بار مصرف رستورانی
ظروف یکبار مصرف چیست و مصرف آنها برای چه غذاهایی ایرادی دارد؟
انواع ظروف یک بار مصرف رستورانی؟
قیمت ظروف یک بار مصرف رستورانی؟
مزایای استفاده از ظروف یک بار مصرف رستورانی
ظروف یکبار مصرف چیست و مصرف آنها برای چه غذاهایی ایرادی دارد؟
ظرف های یکبار مصرف به ظرف هایی گفته می شود که تنها برای یک بار استفاده طراحی شده اند و می بایست پس از آن دور ریخته شوند. ظروف یک بار مصرف رستورانی هم دسته ای از این ظرف های یکبار مصرف هستند که در رنج وسیعی تولید شده و به بازار عرضه می شوند. این ظرف ها میتوانند در جنس ها، ابعاد و انواع گوناگونی به تولید رسیده و به بازار عرضه شوند.
ظرف های یکبار مصرفی که برای رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرند می توانند درب دار و بدون درب باشند. گاها در برخی نمونه های این ظرف ها که عمدتا فلزی هستند از درب های مقوایی هم استفاده می شود. اما یکی از رایج ترین پرسش ها در زمینه ی این ظرف های یکبار مصرف و استفاده از آنها برای غذا این است که آیا این ظرف ها ممکن است در تماس با غذا مشکلی به وجود آورند؟ یا اینکه برای برخی غذاها مناسب نباشند؟ به طور کلی اگر بخواهیم واقع بین باشیم استفاده از ظرف های یکبار مصرف برای غذا خیلی مناسب نیست، لذا توصیه می شود برای مصرف روزانه در منزل و یا محل کار از این ظرف ها استفاده نشود.
اما برخی مکان ها مانند رستوران ها مجبور هستند از این ظرف ها برای سرویس های بیرون بر خود استفاده کنند. پس بطور کلی ظروف یکبار مصرف کترینگ یکی از الزام های این کار است. لذا نمی توانیم این ظرف ها را عملا از چرخه ی کترینگ ها و رستوران داری حذف کنیم. در عوض اما می شود از آن دسته از ظرف های یکبار مصرفی استفاده کرد که ضرر کمتری داشته باشند. برای مثال ظرف هایی که از جنس فوم هستند در این زمینه بر دیگر ظرف ها ارجح هستند و خطرات کمتری به دنبال دارند. همچنین ظرف های آلومینیومی هم در این زمینه عملکرد بهتری نسبت به سایرین دارند.
انواع ظروف یک بار مصرف رستورانی؟
ظروف یک بار مصرف رستورانی از تنوع بسیار بالایی برخوردار هستند. این ظرف ها کاربردهای مختلفی دارند از استفاده به عنوان ظرف برای غذاهای بیرون بر گرفته تا استفاده به عنوان ظرف برای دورچین های غذا و نیز ارائه ی آنها به مشتری برای بردن باقیمانده ی غذای خود همه و همه کاربردهای ظروف یک بار مصرف رستورانی هستند.
با توجه به نوع رستوران ظرف های یکبار مصرف مورد استفاده برای آن هم می توانند متنوع باشند. مثلا رستوران های ارائه دهنده ی غذاهای سنتی نیاز به ظرف های یکبار مصرف چند خانه برای قرار دادن برنج، خورش، دورچین و ... دارند. چرا که در صورت استفاده از چند ظرف هم مصرف بسیار بالا می رود و هم هزینه ها افزایش خواهند داشت.
بیشتر ظرف های یکبار مصرفی که در رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرند درب دار هستند تا هم از نظر بهداشتی مشکلی برای غذا پیش نیاید، هم در صورت وارونه شدن غذاها نریزند و هم در صورتی که غذا قرار است داغ به دست مشتری برسد گرمای آن حفظ شود. برخی رستوران ها از ظرف های یکبار مصرف طلقی یا شیشه ای هم استفاده می کنند.
این ظرف ها زیباتر از ظرف های پلاستیکی بوده و بیشتر با استقبال مواجه شده اند. همچنین ظرف های آلومینیومی هم هستند که از نظر گرم نگه داشتن غذاهایی که می بایست گرم سرو شوند فوق العاده عمل می کنند. ظرف های یکبار مصرف تحت عنوان گیاهی هم دسته ای دیگری از ظرف های مورد استفاده در رستوران هستند که با رویکرد حفظ محیط زیست ارائه می شوند.
پس به طور کلی اینطور می توان گفت که تنوع ظروف یک بار مصرف رستورانی بسیار زیاد بوده و رستوران ها بسته به نیازشان آن نوعی را که می خواهند انتخاب کرده و خریداری می کنند.
برای خواندن مطالب درموردظروف پلاستیکی بسته بندی:
5تا از بهترین ظروف یکبار مصرف رستورانی:
ظروف یکبار مصرف رستورانی دارای تنوع و گوناگونی بسیار زیادی هستند. این نوع ظروف همچنین کاربردهای متنوعی دارند از استفاده به عنوان ظرف دور چین های غذاها تا دادن آنها به مشتریان جهت بردن باقیمانده غذا با خودشان به بیرون از محل رستوران. این نوع ظروف علاوه بر اینها کاربردهای دیگری نیز دارند که در اینجا به برخی از آنها اشاره میکنیم. ظروف یکبار مصرف رستورانی بر اساس نوع و درجه رستوران میتواند متفاوت باشند.برای مثال رستورانهایی که در آن غذاهای سنتی سرو میشود نیاز به ظروف یکبار مصرف چند خانهدارند تا بتوانند انواع خوراکیهایی که با غذا سرو میشود را در آنها بریزند. مثل برنج خورشت، دور چین غذا، ماست، ترشی و... که هر کدام نیاز به بخشی جدا از ظرف را دارد و به همین دلیل از ظروف یکبار مصرف چند خانه در این نوع رستورانها استفاده میشود. در اینجا ما به صورت اجمالی 5 نوع از بهترین و معروفترین ظروف یکبار مصرف رستورانی را به شما معرفی میکنیم که در اکثر رستورانها میتوانید آنها را مشاهده کنید:
- ظروف یکبار مصرف چند خانه: همان طور که گفته شد ظروف یکبار مصرف چند خانه بیشتر در رستوران های سنتی به چشم میشود و علت طراحی آنها به این شکل آن است که نیاز به بخش های چندگانه و مجزا برای سرو کردن غذا و انواع مخلفات و دور چین غذا را برآورده میکنند.
- ظروف یکبار مصرف در دار: این نوع ظروف بیشتر در آشپزخانهها و رستوران های تهیه غذا دیده میشود. ظرف در دار برای گرم نگهداشتن غذاهای بیرون بر طراحیشدهاند تا بتوانند غذاها را گرم و تازه نگه داشته و مانع ریخته شدن آن شوند تا به دست مشتری برسند.
- ظروف یکبار مصرف آلومینیومی: این نوع ظروف مخصوصاً برای رستورانهایی تولیدشدهاند گرم و تازه نگهداشتن غذا اولویت عمده آن است. این نوع ظروف در گرم نگهداشتن غذاها بسیار خوب عمل کرده و بهتر از سایر ظروف رستورانی هستند.
- ظروف یکبار مصرف گیاهی: این نوع از ظروف نیز دسته دیگری از ظروف یکبار مصرف رستورانی هستند که بیشتر برای هماهنگی با محیطزیست و حل کردن معضل زبالههای باقیمانده از ظروف پلاستیکی طراحیشدهاند. چرا که این نوع ظروف رستورانی با پایه گیاهی طراحیشدهاند و به راحتی جذب محیطزیست میشوند.
- ظروف یکبار مصرف طلقی یا شیشه ای این نوع از ظروف یکبار مصرف رستورانی که به تازگی استفاده از آنها در رستورانها باب شده است علاوه بر داشتن ظاهری شیک و جذاب که باعث افزایش اشتها سفارشدهندگان میشود. بسیار محکم و مقاوم است و دلیل استفاده از آن در بیشتر رستورانها نیز همین امر است.
تولید ظروف یکبار مصرف رستورانی
تولیدکنندگان ظروف یکبار مصرف رستورانی انواع متنوعی از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی ، آلومینیومی، گیاهی، فومی و... را تولید و به بازار عرضه میکنند. تولیدکنندگان به شکل معمول تولیدات خود را پس از بستهبندی و انبار به نمایندگان پخش در سراسر کشور ارسال میکنند تا به دست خریدار عمده آن برسد. تولید این نوع ظروف گامی بسیار مهم در راحت کردن زندگی افراد جامعه بوده است. تولید این نوع ظروف از حساسیت ویژهای برخوردار است. تولید این ظروف باید از لحاظ بهداشتی بسیار با حساسیت انجام شود و همین طور از نظر وزن و سبکی نیز دقت بالایی در تولید آنها انجام گیرد. این ظروف علاوه بر سبکی باید انعطافپذیر و مقاوم بوده و تنوع در خط تولید انواع این ظروف وجود داشته باشد. ماشینآلاتی که در تولید این ظروف بکار می روند به شرح زیر است:
- استفاده از دستگاه اکستروژن و تزریق گاز
- استفاده از دستگاههای ترموفرمینگ( برای ظروف یکبار مصرف فومی) و انباشته ساز
- استفاده از ماشین های ضایعات تولید و بازیافت
قیمت ظروف یک بار مصرف رستورانی؟
با توجه به این که قیمت همواره متاثر از عامل های گوناگونی است لذا نمی توانیم یک قیمت مشخص و از پیش تعیین شده برای ظروف یک بار مصرف رستورانی ارائه دهیم. اما در عوض می توانیم در مورد این عامل های موثر بر قیمت صحبت کرده و آنها را برشماریم. یکی از مهمترین عامل هایی که در تعیین قیمت ظروف یک بار مصرف رستورانی بسیار موثر است متریال اولیه ای است که برای تولید این ظرف ها مورد استفاده قرار می گیرد. بسته به این متریال این ظرف ها می توانند ارزان و یا گران باشند.
مورد بعدی که بر قیمت اثر می گذارد سطح کیفی و درجه ی تولید آن محصول است. قطعا محصول های درجه 2 و 3 قیمت پایین تری نسبت به محصول های درجه 1 دارند. علاوه بر این هرچقدر کیفیت بالاتر باشد محصول نیز گرانتر خواهد بود. برندها و کارخانه های تولیدی هم می توانند در قیمت تغییراتی ایجاد کرده و آن را بالا و یا پایین ببرند. ابعاد ظرف و نوع آن هم دو عامل مهم دیگری هستند که می توانند قیمت را تغییر دهند. مثلا ظرف های چند خانه قطعا
گرانتر از ظرف های تک خانه هستند، یا ظرف های درب دار هزینه ی بالاتری در مقایسه با ظرف های بی درب دارد. ممکن است از خودتان بپرسید بهترین کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف غذایی ایران کجاست ؟
کارخانه ای که هم از نظر کیفیت، هم از نظر قیمت و هم از لحاظ تنوع و ارائه ی محصول کاملا حرفه ای و فوق العاده باشد. یکی از حرفه ای ترین کارخانه های تولید ظروف یک بار مصرف رستورانی را می توان سپهر پلاست به شمار آورد. برای آشنایی با این مجموعه می توانید به وب سایت آنها به آدرس www.sepehrplast.ir مراجعه کنید.
مزایای استفاده از ظروف یک بار مصرف رستورانی
استفاده از ظروف یک بار مصرف رستورانی دارای مزیت های بسیاری هستند که سبب شده است رستوران ها و کیترینگ ها به استفاده از آنها بپردازند. یکی از نخستین مزیت هایی که برای این ظرف ها مطرح می شود قیمت مناسب آنها در مقایسه ظرف های دیگر است. اصلا کترینگ ها و رستوران هایی که غذای بیرون بر ارائه می دهند تنها می توانند از همین ظروف یک بار مصرف رستورانی استفاده کرده و هیچ ظرف دیگری مناسب آنها نیست. مزیت ظرف های آلومینیومی برای استفاده در رستوران ها این است که آنها در مقابله با مواد غذایی با آنها واکنش برقرار نمی کنند. لذا ماده ی غذایی سالم و سلامت باقی می ماند.
علاوه بر این، این نوع ظرف ها هیچ تغییر در طعم و یا حتی رایحه ی غذا ایجاد نمی کنند. سبک هستند و از مقاومت خوبی هم برخوردار می باشند. همچنینی روغن ها و چربی غذا را به بیرون نشت نمی دهند. ظرف های کاغذی از نظر انبارداری بسیار مناسب هستند و جای کمی را اشغال می کنند. استفاده از آنها برای محیط زیست بسیار مفید بوده و آسیبی به آن نمی رساند. از همه مهمتر این ظرف ها قابلیت بازیافت هم دارند. ظرف های یکبار مصرف پلاستیکی کاملا مقاوم بوده و همچنین به بیرون نشتی ندارند.
برخی انواع آنها شفاف هستند که برای دیدن محتویات ظرف بسیار خوب است. این ظرف ها قابلیت بازیافت هم دارند. ظرف های گیاهی هم دارای مزیت هایی نظیر مقاومت گرمایی مناسب و عدم واکنش دهی به مواد غذایی هستند. همچنین بسیار دوستدار محیط زیست هستند و به آن آسیبی نمی رسانند.قابل بازیافت نیز هستند. سپهر پلاست یکی از بهترین و حرفه ای ترین مجموعه های تولیدی است که شما می توانید .
سوالات متداول
1.مزایای استفاده از ظروف یک بار مصرف رستورانی؟
استفاده از ظروف یک بار مصرف رستورانی دارای مزیت های بسیاری هستند که سبب شده است رستوران ها و کیترینگ ها به استفاده از آنها بپردازند. یکی از نخستین مزیت هایی که برای این ظرف ها مطرح می شود قیمت مناسب آنها در مقایسه ظرف های دیگر است. اصلا کترینگ ها و رستوران هایی که غذای بیرون بر ارائه می دهند تنها می توانند از همین ظروف یک بار مصرف رستورانی استفاده کرده و هیچ ظرف دیگری مناسب آنها نیست.
2.انواع ظروف یک بار مصرف رستورانی؟ ظروف یک بار مصرف رستورانی از تنوع بسیار بالایی برخوردار هستند. این ظرف ها کاربردهای مختلفی دارند از استفاده به عنوان ظرف برای غذاهای بیرون بر گرفته تا استفاده به عنوان ظرف برای دورچین های غذا و نیز ارائه ی آنها به مشتری برای بردن باقیمانده ی غذای خود همه و همه کاربردهای ظروف یک بار مصرف رستورانی هستند. با توجه به نوع رستوران ظرف های یکبار مصرف مورد استفاده برای آن هم می توانند متنوع باشند. مثلا رستوران های ارائه دهنده ی غذاهای سنتی نیاز به ظرف های یکبار مصرف چند خانه برای قرار دادن برنج، خورش، دورچین و ... دارند.
3.ظروف یکبار مصرف چیست و مصرف آنها برای چه غذاهایی ایرادی دارد؟
ظرف های یکبار مصرف به ظرف هایی گفته می شود که تنها برای یک بار استفاده طراحی شده اند و می بایست پس از آن دور ریخته شوند. ظروف یک بار مصرف رستورانی هم دسته ای از این ظرف های یکبار مصرف هستند که در رنج وسیعی تولید شده و به بازار عرضه می شوند. این ظرف ها میتوانند در جنس ها، ابعاد و انواع گوناگونی به تولید رسیده و به بازار عرضه شوند. ظرف های یکبار مصرفی که برای رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرند می توانند درب دار و بدون درب باشند
بیشترین سوالات سرچ شده در گوگل
ظروف یکبار مصرف / ظروف نوشیدنی (مانند بشقاب، کاسه، فنجان)
کارد و چنگال پلاستیکی (مانند قاشق، چاقو، چنگال، اسپورک)
رومیزی یکبار مصرف.
محصولات ظروف ارزان قیمت قابل استفاده مجدد هستند.
بسته بندی کیک کوچک، فیلتر قهوه قابل کمپوست است.
نی آشامیدنی
سوالات (0)